Bureau MEEROOR

PRAKTIJK VOOR BIOGRAFIE- & DROOMWERK


* Inzicht, inspiratie & advies *
Voor zingeving en koersbepaling in levensloop en samenleving

Workshop-retraites 13 Heilige Nachten - In gesprek met onze dromen

NIEUWE WORKSHOP 'DE 13 HEILIGE NACHTEN ALS WAKE-UP CALL'

START VRIJDAGAVOND 23 DECEMBER 2022, KLIK OP DE FLYER HIERONDER:

In gesprek met onze dromen tijdens de 13 Heilige Nachten 22-23 workshop Meeroor.pdf

Beleef de magie en vernieuw je leven tijdens de dertien heilige nachten

Tussen kerstnacht (24 december) en Driekoningen (6 januari), zo zegt de traditie, staat de tijd stil en kunnen we beleven hoe de poorten tussen hemel en aarde zich openen. Het is een tijd om 'op adem' te komen en nieuwe inspiratie te vinden.

Allerlei impulsen tot vernieuwing kunnen gedurende deze periode ons leven binnen stromen. De dromen die we tijdens deze nachten hebben, zijn daarbij de grote aandachtstrekkers. Zij zouden ons iets vertellen over het jaar dat nog voor ons ligt. Waar willen de dromen en ingevingen in deze ‘lange nacht tussen oud en nieuw’ ons voor wakker maken? Hoe kunnen we ze gebruiken in onze voorbereiding op het nieuwe jaar?

Rondom deze stille tijd organiseer ik elk jaar een aantal bijeenkomsten waarin we proberen het geheim van deze dertien Heilige Nachten naderbij te komen om vervolgens onze ervaringen om te vormen tot concrete plannen voor het komende jaar.Zie ook mijn artikel 'Dromen van oud naar nieuw: de dertien heilige nachten en de geboorte van het nieuwe jaar' , eerder gepubliceerd in de Seizoener.